maska-neplodnost

Испитување на машката плодност: Вашиот сеопфатен водич

Добредојдовте во нашиот сеопфатен водич за испитување на машката плодност. Во IVF Mon Bebe, ние веруваме во темелно разбирање на здравјето кај двајцата партнери за да ги оптимизираме нашите третмани за плодност. Оваа статија ги објаснува различните испитувања вклучени во проценката на машката плодност, истакнувајќи ја нивната важност на вашето патување кон родителството. 1. Спермограм…