testosteron-plodnost

Плима и осека на машката плодност: нивоа на тестостерон и модерно татковство

Истражете ја врската помеѓу намалените нивоа на тестостерон и машката плодност. Разберете го влијанието кое начинот на живот, факторите од животната средина и улогата на татковството го имаат врз здравјето на мажите и нивното патување до родителство.

ivf-fzo

Детален водич за ИВФ преку ФЗО

Започнете со вашето патување за ИВФ со поддршка од ФЗО. Во Мон Бебе, разбираме дека патувањето до родителството може да биде сложено, особено кога вклучува навигација низ сложеноста на Фондот за Здравствено Осигурување за покривање на ин витро фертилизација. Овој сеопфатен водич има за цел да го демистифицира процесот, обезбедувајќи ви не само основни информации,…

maska-neplodnost

Испитување на машката плодност: Вашиот сеопфатен водич

Добредојдовте во нашиот сеопфатен водич за испитување на машката плодност. Во IVF Mon Bebe, ние веруваме во темелно разбирање на здравјето кај двајцата партнери за да ги оптимизираме нашите третмани за плодност. Оваа статија ги објаснува различните испитувања вклучени во проценката на машката плодност, истакнувајќи ја нивната важност на вашето патување кон родителството. 1. Спермограм…