Љубов пред првиот поглед...

In Vitro Центар

Дијагностички и терапевтски услуги

IVF

Ин витро оплодување

ICSi

Инјектирање на сперматозоиди во клетка

PGD

Генетска дијагностика пред имплантација

PGS

Генетски скрининг пред имплантација

Процент на успех

Како се рангираме во споредба со просекот

Што е Mon Bebe?

Врвни технологии за асистирана репродукција и сочувствителна грижа кои им помагаат на поединци и парови да ги надминат предизвиците со неплодност и да го остварат својот сон да имаат бебе.

Play Video