Бременост

Посветени сме на обезбедување висококвалитетна грижа за идните мајки и нивните неродени бебиња. Нашиот тим од искусни здравствени работници нуди низа услуги за поддршка и следење на вашата бременост од раните фази до породувањето.

Операции

Обезбедуваме низа гинеколошки услуги, вклучувајќи минимално инвазивни операции како хистероскопија. Нашиот високо обучен медицински персонал и најсовремената опрема гарантираат дека ја добивате најдобрата можна нега.