Бременост

Посветени сме на обезбедување висококвалитетна грижа за идните мајки и нивните неродени бебиња. Нашиот тим од искусни здравствени работници нуди низа услуги за поддршка и следење на вашата бременост од раните фази до породувањето.

Зошто да нѐ избереш нас?

Детален опис

Нашите услуги за бременост се дизајнирани да обезбедат сеопфатна грижа и поддршка за идните мајки. Нудиме рана дијагноза и следење на бременоста, вклучувајќи редовни прегледи и специјализирани ултразвучни прегледи. Нашиот PRISCA скрининг е најсовремен тест кој комбинира ултразвук и тестови на крвта за да открие какви било абнормалности кај фетусот што е можно порано. Ние исто така нудиме 4D и колор доплер ултразвук, кои обезбедуваат детални слики од фетусот и ни овозможуваат да го следиме протокот на крв до и од плацентата.

Покрај медицинската нега, ние нудиме персонализирани совети за исхрана и начин на живот за да се осигураме дека најдобро се грижите за себе и за вашето бебе. Нашиот тим од здравствени работници е посветен да ви помогне да имате здрава и успешна бременост.

За бремености со висок ризик, обезбедуваме стручна грижа и мониторинг за да се осигураме дека вие и вашето бебе ќе останете безбедни и здрави. Нашиот мониторинг на кардиотокографија (CTG) е неинвазивен тест кој ги мери пулсот на фетусот и контракциите на матката. Ова ни овозможува да ги идентификуваме сите потенцијални проблеми и да преземеме мерки доколку е потребно.

Најчесто поставувани прашања

PRISCA е скрининг тест кој комбинира ултразвук и тестови на крвта за да открие какви било абнормалности кај фетусот што е можно порано.

Фреквенцијата на прегледи ќе варира во зависност од вашите индивидуални потреби и напредокот на вашата бременост.

Не, CTG мониторингот е неинвазивен тест кој не предизвикува никаква болка.

Времетраење

Во текот на целата бременост

Посветеност

Во зависност од вашите индивидуални потреби