Дали сум бремена?

Ќе ви наброиме неколку симптоми што можат да Ви помогнат да ја решите дилемата оклолу тоа дали сте бремена или не:

Како да дознаете дали сте бремена

Ќе ви наброиме неколку симптоми што можат да Ви помогнат да ја решите дилемата оклолу тоа дали сте бремена или не:

Ако ги имате овие симптоми или барем првите три, може слободно да одите до најблиската аптека и да си купите тест за бременост или пак посетете го вашиот гинеколог.

Напиши блог